skip to Main Content
Kefalonia Grand Restaurant (Copy)

Ένας από τους καλύτερους σεφ ο Βασίλης Τσατσάκης, ανέλαβε φέτος το εστιατόριο του Kefalonia Grand Hotel στο Αργοστόλι

Το αποτέλεσμα εντυπωσιάζει

Ένας από τους καλύτερους σεφ που έχουμε ποτέ γευτεί στην Ελλάδα, ο Βασίλης Τσατσάκης, ανέλαβε φέτος το εστιατόριο του Kefalonia Grand Hotel στο Αργοστόλι και το αποτέλεσμα εντυπωσιάζει.

Το γνωστό ξενοδοχείο παροσυσιάζει μία μοντέρνα μεσογειακή ταβέρνα, δίνοντας έμφαση στο εξαιρετικό κρέας αλλά και στο φρέσκο ψάρι. Ο σεφ Βασίλης Τσατσάκης  παρουσιάζει και μια σειρά από καλοδουλεμένα πιάτα όπως μαριναρισμένος σολωμός με σαλάτα mesklan και λεμονάτη κρέμα παντζαριού, ταρτάρ τσιπούρας με κροστίνι μαύρου σκόρδου και μαγιονέζα κίτρου και ταλιάτα Αμερικής με λάδι τρούφας και πατάτες Νέας Γης.

Το Kefalonia Grand το οποίο έχει ξεχωρίσει ως ένα από τα καλύτερα ξενοδοχεία του νησιού μας, αυτή τη χρονιά παρουσιάζει και ένα από τα καλύτερα εστιατόρια, το οποίο είναι ήδη αγαπημένο στέκι πολλών Αργοστολιωτών.

Διονύσιος Βούτος
Δημοσιογράφος
30 χρόνια στην δημοσιογραφία. Δημοσιογράφος ΕΡΤ
Back To Top