Προς αποκατάσταση της αλήθειας γιατί το ψέμα έχει κοντά πόδια…

Προς αποκατάσταση της αλήθειας γιατί το ψέμα έχει κοντά πόδια…
Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Προς αποκατάσταση της αλήθειας γιατί το ψέμα έχει κοντά πόδια…, 22/11/2016, by , in ΓΥΝΑΙΚΑ , ΜΟΔΑ ., ΜΠΑΡΑ, ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

16570947f3318524c816915ae03d59fa_xl

Ενημερώθηκα εχθές το βράδυ εντελώς τυχαία ότι υπάρχει ανακοίνωση από τον Επαγγελματικό Σύλλογο Σάμης “ΓΙΑΛΟΣ” με θέμα το ωράριο λειτουργίας καταστημάτων με το ονοματεπώνυμο μου και την ιδιότητα μου στον Επαγγελματικό Σύλλογο. Καταγγέλλω  αυτή τη στιγμή τη συκοφάντηση στο πρόσωπό μου και ξεκαθαρίζω οτι αφενώς δεν είχα καμία σχέση με τη σύνταξη αυτής της ανακοίνωσης και αφετέρου  η ανακοίνωση αυτή καθεαυτή με προσβάλει μιας και καταργεί συλλογικές λειτουργίες και νόμους σε μια ευνομούμενη πολιτεία. Δεν μπορεί κανένα μέλος κανενός Εμπορικού Συλλόγου πόσο μάλλον μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου ενός Εμπορικού Συλλόγου να αποφασίζει αυθαίρετα για το ωράριο  λειτουργίας των καταστημάτων.

Όσοι μέσα από τέτοιες χυδαίες ενέργειες προσπαθούν να δημιουργήσουν εντάσεις μεταξύ επαγγελματιών και εκθέσεις προσώπων που η αγωνιστική τους δράση μιλάει από μόνη της, να ξέρουν ότι πέρα από χυδαίοι είναι και επικίνδυνοι. Εγώ ως όφειλα απέναντι στους συμπολίτες μου τοποθετήθηκα απέναντι σε αυτήν την ανάρμοστη ενέργεια.

Βαλσάμου Εριγώνη

About Βούτος Σάκης