Πρόγραμμα γιορτασμού της 43ης επετείου του Πολυτεχνείου

Πρόγραμμα γιορτασμού  της 43ης επετείου του Πολυτεχνείου
Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Πρόγραμμα γιορτασμού της 43ης επετείου του Πολυτεχνείου, 12/11/2016, by , in ΑΡΧΙΚΗ, ΕΛΛΑΔΑ, ΜΠΑΡΑ, ΠΕΝΘΟΣ, ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΟΜΜΑΤΑ, ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

 

Στη σύσκεψη των μαζικών φορέων που ανταποκρίθηκαν στην πρόσκληση των Διοικητικών Συμβουλίων του Εργατικού Κέντρου Κεφαλονιάς – Ιθάκης (ΕΚΚΙ) και της ΕΛΜΕ-ΚΙ, αποφασίστηκε το πρόγραμμα του γιορτασμού για το διήμερο 16 και 17 / 11.

Την Τετάρτη, 16/11 και ώρα 6.30 μμ, στην αίθουσα εκδηλώσεων του ΕΚΚΙ:

2006795094_701563284d

α) Θα γίνει η απονομή βραβείων του πανελλαδικού μαθητικού λογοτεχνικού διαγωνισμού της Ελληνικής Επιτροπής για τη Διεθνή ύφεση και Ειρήνη (ΕΕΔΥΕ) με θέμα την προσφυγιά, τον οποίο τοπικά συντόνισαν η ΕΛΜΕ και ο Σύνδεσμος Φιλολόγων.

β) Θα ακολουθήσει στις 8 μμ η προβολή της ταινίας του Κ. Μουντρούτσο «Λευκός θεός». Με άξονα το νόμο της ευρωενωσιακής Ουγγαρίας για ποινικοποίηση της περίθαλψης και στέγασης των «ημίαιμων» και φόντο μια πολιτική που προωθεί το ναζισμό, ο σκηνοθέτης κινείται ανάμεσα στην «κοινωνική αλληγορία» και την «εκδικητική φαντασίωση».

Την Πέμπτη 17/11 και ώρα 6.30 μμ, στο Λιθόστρωτο (σκαλιά δικαστικού μεγάρου):

Θα γίνει η κεντρική συγκέντρωση. Θα ακολουθήσει πορεία και κατάθεση στεφάνων στο μνημείο των πεσόντων (πλατεία καμπάνας).

Η Οργανωτική Επιτροπή

About Βούτος Σάκης