Παναγής Δρακουλόγκωνας Απαντα στον Σάκη Βουτο για …….

Παναγής Δρακουλόγκωνας Απαντα στον Σάκη Βουτο για …….
Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Παναγής Δρακουλόγκωνας Απαντα στον Σάκη Βουτο για ……., 27/10/2016, by , in ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΣ, ΑΡΧΙΚΗ, ΕΚΠΟΜΠΕΣ ΤΟ ΒΗΜΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ IONIAN GALAXY, ΜΠΑΡΑ, ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΑ ΣΑΙΤ, ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δρακουλόγκωνας ….για ανεμογεννήτριες, πλημμύρες και υποστελέχωση  της αντιπεριφέρειας ,

Έχουμε μείνει με τους μισούς υπαλλήλους

 

Την δραματική κατάσταση που επικρατεί στην Περιφερειακή Ενότητα Κεφαλονιάς, αποκάλυψε ο αντιπεριφερειάρχης Παναγής Δρακουλόγκωνας.

Μιλώντας στον δημοσιογράφο Σάκη Βούτο, και τον Ionian Galaxy, είπε ότι η Περιφερειακή Ενότητα έχει μείνει ακριβώς με τους μισούς υπαλλήλους, απ΄ ότι είχε όταν παρέλαβε ο προκάτοχός του, με αποτέλεσμα ορισμένες από τις αρμοδιότητες, πολύ απλά, να μην… βγαίνουν.

Με αφορμή το θέμα της υπερβόσκησης, η οποία, όπως έχει ήδη αναφερθεί από τους περισσότερους ειδικούς, έπαιξε κι αυτή ρόλο στις πλημμύρες που έπληξαν την Πύλαρο, ο αντιπεριφερειάρχης είπε ότι, ουσιαστικά η Περιφερειακή Ενότητα είναι αδύνατο με τον αριθμό των υπαλλήλων που έχει να ελέγξει την κατάσταση.

«Πραγματικά αδυνατούμε με έναν κτηνίατρο να ελέγξουμε 220.000 αιγοπρόβατα και 3.000 βοοειδή που υπάρχουν στην Κεφαλονιά. Είναι αδύνατο με έναν επόπτη να ελέγξουμε χιλιάδες επιχειρήσεις υγειονομικού ενδιαφέροντος. Είναι αδύνατο να στηρίξουμε τους αγώνες μας όταν υπηρετούν μόνο 2 γεωπόνοι. Είναι αδύνατο να φτιάξουμε όλα τα έργα που απαιτούνται στην Κεφαλονιά και να καλύψουμε και τις ανάγκες του υπουργείου στα έργα των σεισμών, γιατί ουσιαστικά αυτό κάνουμε, καλύπτουμε τις ανάγκες του υπουργείου σε επίπεδο επίβλεψης των έργων με 5 μηχανικούς», είπε ο αντιπεριφερειάρχης προσθέτοντας ότι έχει ενημερώσει για όλα αυτά εδώ και χρόνια και τους δύο υπουργούς που πέρασαν από το υπουργείο Εσωτερικών, τον κ. Βούτση και τον κ. Κουρουμπλή, χωρίς όμως ανταπόκριση.

«Δεν μπορούμε να συνεχίσουμε να δουλεύουμε έτσι», κατέληξε ο κ. Δρακουλόγκωνας.

About Βούτος Σάκης