Παγκόσμια Ημέρα Ψυχικής Υγείας ….

Παγκόσμια Ημέρα Ψυχικής Υγείας ….
Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Παγκόσμια Ημέρα Ψυχικής Υγείας …., 08/10/2016, by , in ΚΟΣΜΟΣ, ΜΠΑΡΑ, ΠΑΙΔΕΙΑ , ΣΧΟΛΕΙΑ, ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ, ΥΓΕΙΑ

%cf%80%ce%b1%ce%b3%ce%ba%ce%bf%cf%83%ce%bc%ce%b9%ce%b1-%ce%b7%ce%bc%ce%b5%cf%81%ce%b1-%cf%88%cf%85%cf%87%ce%b9%ce%ba%ce%ae%cf%82-%cf%85%ce%b3%ce%b5%ce%b9%ce%b1%cf%83Η Παγκόσμια Ημέρα Ψυχικής Υγείας καθιερώθηκε κάθε χρόνο στις 10 Οκτωβρίου, προκειμένου να ευαισθητοποιηθεί η κοινή γνώμη για τα ψυχικά νοσήματα και να καταπολεμηθεί το στίγμα που συνοδεύει την ψυχική ασθένεια.

Με αφορμή την ημέρα αυτή, οι εργαζόμενοι της Κινητής Μονάδας Ψυχικής Υγείας Κεφαλονιάς – Ζακύνθου – Ιθάκης που λειτουργεί από την ΑμκΕ «ΜΕΤΑΒΑΣΗ» κάνουν μια δράση ενημέρωσης – ευαισθητοποίησης της Κοινότητας, στην προσπάθειά τους να ενημερώσουν την τοπική κοινωνία για τη Σχιζοφρένεια, τα συμπτώματά της, τους τρόπους αντιμετώπισής της αλλά και τις σχετικές υπηρεσίες που υπάρχουν στην Κεφαλονιά.

Τη Δευτέρα 10 Οκτωβρίου 2016, το κλιμάκιο της Κινητής Μονάδας Ψυχικής Υγείας  θα βρίσκεται στο Λιθόστρωτο έξω από τα Δικαστήρια από τις 10:00 π.μ. και θα είναι στη διάθεση του κοινού για ενημέρωση.

 

Σας περιμένουμε γιατί : « Η Ψυχική Υγεία είναι υπόθεση όλων! »

About Βούτος Σάκης