Κωνστανάκης: Προχωράει άμεσα το Στάδιο Αργοστολίου – Συνάντηση με τον Κοντονή

Κωνστανάκης: Προχωράει άμεσα το Στάδιο Αργοστολίου – Συνάντηση με τον Κοντονή
Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Κωνστανάκης: Προχωράει άμεσα το Στάδιο Αργοστολίου – Συνάντηση με τον Κοντονή, 03/10/2016, by , in ΑΘΛΗΤΙΚΑ, ΔΗΜΟΣ ΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΣ, ΜΠΑΡΑ, ΠΑΙΔΕΙΑ , ΣΧΟΛΕΙΑ, ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ, ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΑ ΣΑΙΤ, ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Μέσα στην εβδομάδα αναμένονται εξελίξεις για τα γήπεδα της Κεφαλονιάς, και ειδικά το ΔΑΚ Αργοστολίου, ύστερα από τη διαβεβαίωση που πήρε ο πρόεδρος της ΚΕΔΗΚΕ Αγγελος Κωσνταντάκης από τον υφυπουργό Αθλητισμού Σταύρο Κοντονή.

Ο κ. Κωνσταντάκης μιλώντας στον Σάκη Βούτο και τον Ionian Galaxy είπε ότι είχε συνάντηση με τον υφυπουργό στο περιθώριο της Συνάντησης Χορωδιών που έγινε στη Ζάκυνθο, στα πλαίσια των εκδηλώσεων μνήμης για τη συμμετοχή των Επτανησίων στη Ναυμαχία της Ναυπάκτου.

Εκεί συζήτησαν και το θέμα των γηπέδων και δεδομένου ότι έχουν ωριμάσει και οι μελέτες, ο κ. Κοντονής δεσμεύτηκε ότι θα έχουμε εξελίξεις άμεσα.

Για τον ίδιο λόγο έγινε συνάντηση του κ. Κωνσταντάκη και με τη βουλευτή Αφροδίτη Θεοπεφτάτου ώστε να υπάρχει συντονισμένη δράση ενώ το θέμα αναμένεται να πάει άμεσα και το Δημοτικό Συμβούλιο.

Για να δούμε…

Σύνταξη/επιμέλεια: Κεφαλονίτικα Νέα

About Βούτος Σάκης