Ιόνια Νησιά-Τουρκία συμμαχία στον τουρισμό

Ιόνια Νησιά-Τουρκία συμμαχία στον τουρισμό
Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Ιόνια Νησιά-Τουρκία συμμαχία στον τουρισμό, 20/11/2016, by , in ΑΝΔΡΑΣ, ΕΛΛΑΔΑ, ΙΟΝΙΑ ΝΗΣΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ, ΜΠΑΡΑ, ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
τουρκια

Με την Ακόλουθο Πολιτισμού και Τουρισμού της Τουρκικής Πρεσβείας. Ασλί Γκούντογλου βρέθηκαν oι συμμαθητές Σπύρος Γαλιατσάτος, Αντιπεριφερειάρχης Τουρισμού και Παντελής Καραγιαννίδης, στο περίπτερο της Τουρκίας στη Philoxenia, προσκεκλημένοι για ένα ποτήρι κρασί!
Η κα Ακόλουθος έχει ήδη επισκεφτεί την Κέρκυρα και υποσχέθηκε επίσκεψη και στην Κεφαλονιά! Να προσθέσουμε ότι η επίσκεψη στην Κέρκυρα δεν ήταν τυπική ή για διακοπές, αλλά συνοδεύτηκε με την επίσκεψη 18 Τούρκων τουριστικών πρακτόρων και Tour Operators, μαζί με τον Πρόεδρό τους κ. Orhan Cebi, στο πλαίσιο των προσπαθειών της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων, για άνοιγμα στην μεγάλη αυτή τουριστική αγορά της γείτονος Χώρας. Τα αποτελέσματα την σεζόν που πέρασε ήταν εντυπωσιακά. Το σπουδαιότερο είναι ότι η κ. Ακόλουθος μας δήλωσε ότι οι Τούρκοι επισκέπτες έμειναν ενθουσιασμένοι από τη φιλοξενία και τις ομορφιές των νησιών μας!

Σπύρος Γαλιατσάτος

About Βούτος Σάκης