Επαναλειτουργία της Σχολής Ξεναγών της Κέρκυρας…

Επαναλειτουργία της Σχολής Ξεναγών της Κέρκυρας…
Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Επαναλειτουργία της Σχολής Ξεναγών της Κέρκυρας…, 29/10/2016, by , in ΑΡΧΙΚΗ, ΓΥΝΑΙΚΑ , ΜΟΔΑ ., ΙΟΝΙΑ ΝΗΣΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ, ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ, ΥΠΟΥΡΓΕΙΑ

…με πρωτοβουλία Κουντουρά

%ce%ba%ce%bf%cf%85

Στην Κέρκυρα βρέθηκε η αν. Υπουργός Τουρισμού, Έλενα Κουντουρά ως εκπρόσωπος της Κυβέρνησης για τις εορταστικές εκδηλώσεις της 28ης Οκτωβρίου.

Με αφορμή την παρουσία της στο νησί ανακοίνωσε μία νέα σειρά ενεργειών του υπουργείου για τον τουρισμό της Κέρκυρας όπως τα τουριστικά λιμάνια Μπενιτσών και Παλαιοκαστριτών, η λειτουργία της Σχολής Τουριστικών Επαγγελμάτων κα.

%ce%ba%ce%bf%cf%852

Για τα καταφύγια Μπενιτσών και Αλύπας, η αν. Υπουργός Τουρισμού τόνισε ότι εάν μέχρι τέλος του έτους δεν έχουν ολοκληρωθεί οι εργασίες αποκατάστασης και δεν έχουν εκπονηθεί οι κανονισμοί λειτουργίας, τότε η διαχείριση τους θα φύγει από το Δήμο και θα την αναλάβει ο ΕΟΤ.

Επίσης, για την επέκταση του αντικειμένου σπουδών του ΙΕΚ τουριστικών επαγγελμάτων Κέρκυρας και την προοπτική επαναλειτουργίας της Σχολής, η κυρία Ελ.Κουντουρά ενημέρωσε τους τοπικούς φορείς ότι στις προτεραιότητες του Υπουργείου είναι η επαναλειτουργία Σχολής Ξεναγών.

About Βούτος Σάκης