skip to Main Content
20597346 1601367416560381 4949782964426821907 N

Σπουδαία στιγμή για την Αδελφότητα Πειραιά

Ο Δήμαρχος τίμησε της Μαριολένη Νεοφύτου για την προσφορά της στον πολιτισμό

Μία από τις πιο δραστήριες Προέδρους πολιτιστικών συλλόγων του νησιού μας βράβευσε σήμερα, Σάββατο 5 Αυγούστου 2017, ο Δήμαρχος Κεφαλονιάς κ. Αλέξανδρος Παρίσης. Πρόκειται για την Πρόεδρο της Αδελφότητας Κεφαλλήνων και Ιθακησίων Πειραιά κα Μαριολένη Νεοφύτου, η οποία τα τελευταία χρόνια, μαζί και με τα υπόλοιπα μέλη του συλλόγου, έχει συμβάλει τα μέγιστα για την διατήρηση και ανάδειξη της πολιτιστικής μας κληρονομιάς της πατρίδας μας και εκτός των τειχών του νησιού.

Η κα Νεοφύτου, που συνοδευόταν από τον σύζυγό της κ. Ζαφειράτο Νίκο και τα υπόλοιπα μέλη της Αδελφότητας, εμφανώς συγκινημένη ευχαρίστησε το Δήμαρχο για την μεγάλη τιμή που της έκανε σήμερα γιατί τιμώντας στο πρόσωπο της ολόκληρη την αδελφότητα. Τέλος ευχαρίστησε όλους της τους συνεργάτες που δουλεύουν μαζί στον Πειραιά με μοναδικό στόχο την ανάδειξη των νησιών μας, την Ιθάκη και την Κεφαλονιά.

Στο Δημαρχείο, εκτός από τον Δήμαρχο, κ. Αλέξανδρο Παρίση, παραβρέθηκαν ο Αντιδήμαρχος Τουρισμού, κ. Ευάγγελος Κεκάτος, ο Πρόεδρος Πολιτισμού της ΚΕΔΗΚΕ, κ. Άγγελος Κωνσταντάκης, τα μέλη του συλλόγου της ΑΚΙΠ, κα Ρεγγίνα Μπαλτσαβιά, κα Χρύσα Κοκκόση, κα Δήμητρα Βαλλιανάτου, κα Αφροδίτη Ζαμπέλη, Νέστωρας Παπαθεοδωράτος, κ. Γεράσιμος Αγγελετάκης, καθώς και η «ψυχή» της Αδελφότητας κα Μάχη Αντύπα.

Διονύσιος Βούτος
Δημοσιογράφος
40 χρόνια στην δημοσιογραφία. Δημοσιογράφος ΕΡΤ
Back To Top