skip to Main Content
3 IMG 20160617 105941 (Copy)

Σάμη: Δεν πάει άλλο, στον εισαγγελέα την Τρίτη

Δεν πάει άλλο!! Στον Εισαγγελέα Κεφαλονιάς την Τρίτη 21/6 οι Φορείς της Σάμης, για την γέφυρα στον παραλιακό πεζόδρομο Καραβομύλου – Σάμης.

Συναντήθηκαν χτες οι φορείς της Σάμης ( Τοπικό Συμβούλιο και Σύλλογοι ), στο πρώην Δημοτικό Κατάστημα Σάμης. Ανάμεσα στα θέματα που απασχόλησαν τους συμμετέχοντες στη συνάντηση, ήταν και το θέμα της γέφυρας του παραλιακού πεζόδρομου Σάμης – Καραβομύλου. Μιας γέφυρας που πριν τέσσερα χρόνια, σχεδόν κατέρρευσε ύστερα, από έντονα καιρικά φαινόμενα που είχαμε στην περιοχή.
Από τότε, ενώ ουσιαστικά η γέφυρα είναι ακατάλληλη, για χρήση, παρά τις υποσχέσεις της Δημοτικής Αρχής, παραμένει ως έχει, αποτελώντας, άμεση πηγή σοβαρού τραυματισμού, για τους πεζούς, ντόπιους και τουρίστες! Ύστερα από την αδιαφορία και κοροϊδία της Δημοτικής Αρχής προς του κατοίκους της περιοχής και όχι μόνο,για το τόσο σοβαρό αυτό πρόβλημα, οι προαναφερόμενοι φορείς, αποφάσισαν χτες, να επισκεφτούν την Τρίτη 21/06,τον Εισαγγελέα Κεφαλονιάς και Ιθάκης και να του καταθέσουν αίτημα, για το κλείσιμο της γέφυρας, για να μην συμβούν τα χειρότερα, που όλοι απευχόμαστε.Επειδή θεωρούμε, πως θα υπάρξουν αντιδράσεις, για την κίνηση αυτή, να πούμε πως την γέφυρα, δεν την κλείνουν οι φορείς της Σάμης. Την κλείνει η Δημοτική Αρχή, που με την αδιαφορία  και με την περιφρόνηση από τη μεριά της, προς τους κατοίκους της περιοχή μας, κρατάει εν ενεργεία τόσα χρόνια, μια γέφυρα “καρμανιόλα” και αρνητικό “τουριστικό αξιοθέατο”, αντί να την έχει αντικαταστήσει με άλλη ασφαλή, για τους πεζούς.
Τάσος Καβαλλιεράτος  www.vlahatasamis.gr
Διονύσιος Βούτος
Δημοσιογράφος
40 χρόνια στην δημοσιογραφία. Δημοσιογράφος ΕΡΤ
Back To Top