skip to Main Content
IMG 6590

Ολοκληρώθηκε μία σπουδαία σεζόν για τον ΑΣΚ στην Α1 ΕΣΚΑ-Η

Ηττήθηκε από τον Αίολο Αγυιάς και αποκλείστηκε από την συνέχεια των πλέι οφ

 

Ο ΑΣΚ έκανε μία σπουδαία προσπάθεια όλη την σεζόν, όμως κόντρα σε μία αποδεδειγμένα καλή ομάδα όπως είναι ο Αίολος Αγυιάς, με εξαιρετική έδρα  που θα έπρεπε να την «σπάσει» δύο φορές μέσα σε λίγες μέρες, η αποστολή του ήταν εξ’ αντικειμένου δύσκολη.

Η ομάδα μας, κατάφερε να φέρει την σειρά των πλέι οφ της Α1 ΕΣΚΑ-Η από το 0-2 στο 2-2 με δύο διαδοχικές νίκες (εκτός και εντός έδρας), ωστόσο στο τελευταίο παιχνίδι της σειράς, λύγισε στις λεπτομέρειες.

Ηττήθηκε με 60-55 και αποκλείστηκε από την συνέχεια των πλει οφ, ολοκληρώνοντας έτσι με μία άκρως επιτυχημένη σεζόν.

Οι δύο ομάδες πήγαιναν από την αρχή πόντο- πόντο. Ο Αίολος κατάφερε να ξεφύγει ακόμα και με 10 πόντους στο 3ο δεκάλεπτο (47-37), όμως ο ΑΣΚ με την καλή του άμυνα το γύρισε το παιχνίδι (με τρίποντο του Καβαλλιεράτου μείωσε σε 56-54 37’’ πριν το φινάλε) και έφτασε να διεκδικεί την νίκη μέχρι και τα τελευταία δευτερόλεπτα.  Εκεί ωστόσο, του στοίχησε η αστοχία στις βολές και γνώρισε την ήττα…

Πάντως, με το φινάλε της σεζόν, ο ΑΣΚ κατάφερε να κάνει και φέτος ένα βήμα παραπάνω.

Διεκδίκησε μέχρι και το τελευταίο παιχνίδι της σειράς των πλει οφ την πρόκρισή  του στην 4άδα της Α1 ΕΣΚΑ-Η και έδειξε πως πλέον έχει κερδίσει τον σεβασμό όλων! Με πολλά δικά του παιδιά και σημαντικές και ποιοτικές προσθήκες, ο ΑΣΚ έκανε ένα βήμα ακόμα…

Αξίζουν συγχαρητήρια σε όλους… στον προπονητή Φιλιππο Ροδόπουλο και σε όλους τους παίκτες…

Διαιτητές: Παναγιώτου – Μακρόπουλος

Δεκάλεπτα: 15-17, 33-32, 48-42, 60-55

ΑΙΟΛΟΣ ΑΓΥΙΑΣ (Παπαδημητρίου): Τζιούβελης 9 (1), Τσαρμπόπουλος, Στεφανίδης 12 (2), Γιαννόπουλος 4, Σουλιώτης 9 (1), Σκροπολίθας 18 (3), Γιωτόπουλος 8, Σταικος.

ΑΣΚ (Φίλιππος Ροδόπουλος): Χρηστατος, Βλασσόπουλος, Μουικης, Γιαννάτος, Θεοδωράτος 10 (1), Μπαχός 16 (3), Λιάκος 4, Μητρόπουλος Ακτυπης 8 (1), Τραυλός 1, Βαλλιανάτος 9, Καβαλλιεράτος 7 (1).

Τα ζευγάρια των πλέι οφ

ΕΑΠ – Αίολος 1-1

Παναχαϊκή – Προμηθέας 2-0

Διονύσιος Βούτος
Δημοσιογράφος
40 χρόνια στην δημοσιογραφία. Δημοσιογράφος ΕΡΤ
Back To Top