skip to Main Content
Χωρίς τίτλο

Λαϊκή Επιτροπή Παλλικής

Χωρίς τίτλο

 

Για άλλη μια φορά ο λαός της Παλλικής επιβεβαίωσε την αποφασιστικότητά του να διεκδικήσει κάλυψη των κενών στην υγεία με μόνιμο προσωπικό, να αντισταθεί στην υποβάθμιση και την προοπτική να κλείσει το Μαντζαβινάτειο Νοσοκομείο. Επισημανθήκαν, ακόμη, η εγκατάλειψη των σεισμόπληκτων και η ανάγκη να γίνουν τα αναγκαία έργα σε οδικό δίκτυο, σχολεία, εργατικές κατοικίες κοκ. Τονίστηκε το μακροχρόνιο του αγώνα απέναντι στην πολιτική που τσακίζει τα λαϊκά δικαιώματα στην υγεία και παντού. Όλοι μαζί μια γροθιά και μια φωνή να δώσουμε ενωμένοι τον αγώνα, συσπειρωμένοι γύρω από τα αιτήματα της Επιτροπής Αγώνα Φορέων, που πρόσφατα υιοθέτησε και το Δημοτικό Συμβούλιο Κεφαλονιάς. Η πλούσια συζήτηση και οι ιδέες για να πετύχει η κάθοδος στην Αθήνα και να είναι μαζική η συμμετοχή χρειάζεται να μετουσιωθεί σε συστράτευση όλων, να κλείνουν καθημερινά νέες συμμετοχές στα λεωφορεία που θα φύγουν για Αθήνα 30/6. Με κάθε τρόπο να φτάσει παντού το μήνυμα του αγώνα.

 

Για το σκοπό αυτό λαμβάνονται επιπλέον μέτρα:

  • Οι συμμετοχές για την Παλλική να δηλώνονται καθημερινά στο τηλέφωνο 6979985406 (Κυριακόπουλος Γιάννης). Υπενθυμίζεται ότι η μετάβαση (30/6) με τα λεωφορεία στην Αθήνα και η επιστροφή (1/7) είναι δωρεάν.

 

  • Την Παρασκευή 24/6 οργανωτική σύσκεψη για την Παλική στο 1ο Δημοτικό Ληξουρίου, ώρα 8 μμ. Να μη λείψει κανένας μαζικός φορέας (σωματεία, πολιτιστικοί –αθλητικοί σύλλογοι, σύλλογοι γονέων και μαθητικά συμβούλια κοκ). Να μη λείψει κανένας κάτοικος της πόλης.
  • Η εκπρόσωπος του Εργατικού Κέντρου ανακοίνωσε αντίστοιχη σύσκεψη στο Αργοστόλι, την Κυριακή 26/6, ώρα 10 πμ.

Ληξούρι 20/6/16

Διονύσιος Βούτος
Δημοσιογράφος
40 χρόνια στην δημοσιογραφία. Δημοσιογράφος ΕΡΤ
Back To Top