skip to Main Content
θεοπ (Copy)

Θεοπεφτάτου: Να προστατευτεί το περιβάλλον στον Μύρτο….

…Να προχωρήσει ο Δήμος σε νέα μελέτη για την πεζογέφυρα Σάμης…

Το μπαλάκι στον Δήμο Κεφαλονιάς έριξε η βουλευτής Κεφαλονιάς, Αφροδίτη Θεοπεφτάτου, καλώντας τον να προχωρήσει στη δημιουργία νέας μελέτης για την πεζογέφυρα της Σάμης.

«Οι τεχνικές υπηρεσίες του Δήμου θα πρέπει να έρθουν σε συνεννόηση με την Κτηματική Υπηρεσία» είπε, και κάλεσε τις υπηρεσίες να δημιουργήσουν μία νέα μελέτη ώστε να ξεκολλήσει το θέμα και να ολοκληρωθεί η πεζογέφυρα που έχει εξελιχθεί σε… γεφύρι της Άρτας.

Να γίνει μελέτη και για τον Μύρτο

Η κ. Θεοπεφτάτου, κάλεσε επίσης τον Δήμο να προχωρήσει στον απαραίτητο διεθνή  διαγωνισμό και για το θέμα της καντίνας του Μύρτου, ενώ είπε ότι βρίσκεται σε συνεννόηση με τον αντιδήμαρχο της περιοχής, Μιχάλη Γάκη, σχετικά με τη δημιουργία κατάλληλης καντίνας που θα πληρεί όλες τις απαραίτητες προδιαγραφές.

«Οι χρήσεις στον Μύρτο είναι αυτές που προβλέπονται στο Προεδρικό Διάταγμα. Εφόσον μας επιτρέπει κάποιες χρήσεις, μπορούν να μπουν και αυτές», είπε η βουλευτής και πρόσθεσε ότι «εφόσον βγήκε η ΚΥΑ, πρέπει να προχωρήσει ο δήμος σε διαγωνισμούς για να δοθούν οι παραλίες».

Ακούστε ολόκληρη τη συνέντευξη που έδωσε η βουλευτής, στον δημοσιογράφο Σάκη Βούτο και τον Ionian Galaxy.

 

Διονύσιος Βούτος
Δημοσιογράφος
40 χρόνια στην δημοσιογραφία. Δημοσιογράφος ΕΡΤ
Back To Top