skip to Main Content
Loukatos 4 (Copy)

Ποιοι διακρίθηκαν στον ετήσιο παγκόσμιο διαγωνισμό του Photo Wedding Stories VIDEO REPORTAZ και ΦΩΤΟ

loukatos-4

Δύο Κεφαλλονίτες επαγγελματίες φωτογράφοι διακρίθηκαν στον ετήσιο παγκόσμιο διαγωνισμό του Photo Wedding Stories,

όπου συμμετέχουν τα μεγαλύτερα ονόματα στο χώρο της φωτογραφίας γάμου. Πρόκειται για τον Βασίλη Λουκάτο και τον Κώστα Φραγκιά, οι οποίοι παρουσίασαν δείγματα της εξαιρετικής δουλειάς τους στο πλαίσιο του 6ου Συνεδρίου του PWS, που πραγματοποιείται στην Αθήνα (7-11 Απριλίου), ενώπιον των πιο γνωστών και καταξιωμένων φωτογράφων του κόσμου.

Αναφέρουμε χαρακτηριστικά τον grand master Yervant, ο οποίος δεν χρειάζεται ιδιαίτερες συστάσεις για όσους έχουν γνώση με το χώρο της φωτογραφίας. Πρόκειται για έναν από τους πιο επιτυχημένους φωτογράφους παγκοσμίως, ο οποίος βρέθηκε στην Αθήνα μετά από τέσσερα χρόνια για να μοιραστεί με όλους τους συμμετέχοντες τις νέες τάσεις στη φωτογραφία γάμου και το μοναδικό ύφος που τον χαρακτηρίζει. Ειδική μνεία, όμως, πρέπει να κάνουμε ακόμη και στον Ασιάτη, Johnson Wee, ο οποίος ειδικεύεται στο pre wedding & engagement shoots και κατάφερε να συγκεντρώσει μόλις τα τελευταία δύο χρόνια πάνω από 150 διεθνή βραβεία σε διαγωνισμούς!

Μέσα σε ένα διαγωνισμό, λοιπόν, τόσο υψηλού επιπέδου με τη συμμετοχή συνολικά 1.350 (!) φωτογράφων από όλο τον κόσμο, ο Κώστας Φραγκιάς και ο Βασίλης Λουκάτος κατάφεραν όχι μόνο να σταθούν επάξια αλλά και να διακριθούν στις κατηγορίες που έλαβαν μέρος. Εμείς οφείλουμε να τους συγχαρούμε και να τους ευχηθούμε να συνεχίσουν να μας εντυπωσιάζουν με την φωτογραφική «αποτύπωση» των πιο ξεχωριστών στιγμών στη ζωή ενός ανθρώπου.

DSC_0165 DSC_0163 DSC_0166

ΑΣ ΑΚΟΥΣΟΥΜΕ ΤΙ ΜΟΥ ΔΉΛΩΣΕ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΆ ΣΤΟ VOUTOSPRESS.GR o Βασίλης Λουκατος 

DSC_0168

 Τα περσινά βραβεία παγκοσμίου κύρους  2015 

Διονύσιος Βούτος
Δημοσιογράφος
40 χρόνια στην δημοσιογραφία. Δημοσιογράφος ΕΡΤ
Back To Top