skip to Main Content
IMG 4072

ΑΕΝ Ιονίων Νήσων ο Πρόεδρος και ο Γενικός Γραμματέας της Πανελλήνιας Ένωσης Πλοιάρχων


Επισκέφθηκαν χθες 02-05-2017 την ΑΕΝ Ιονίων Νήσων ο Πρόεδρος και ο Γενικός Γραμματέας της Πανελλήνιας Ένωσης Πλοιάρχων Εμπορικού Ναυτικού (ΠΕΠΕΝ) capt. Μανώλης Τσικαλάκης και capt. Αντώνης Μαρινάκης. Οι εκπρόσωποι της ΠΕΠΕΝ ξεναγήθηκαν από τη Διοίκηση και τη Διεύθυνση της Σχολής στις κτιριακές υποδομές της ΑΕΝ καθώς και στους χώρους όπου βρίσκεται εγκατεστημένος ο σύγχρονος τεχνικός εκπαιδευτικό εξοπλισμός.
Στη συνέχεια συνομίλησαν με τους σπουδαστές και σπουδάστριες στο αμφιθέατρο της Ακαδημίας για θέματα ναυτικής εκπαίδευσης, σπουδαστικής μέριμνας και επαγγελματικής σταδιοδρομίας καθώς επίσης τους ενημέρωσαν για ενέργειες που έχουν αναληφθεί από την ΠΕΠΕΝ προς επίλυση εκκρεμών ζητημάτων που άπτονται των παραπάνω θεμάτων.
Τέλος, ο Πρόεδρος και ο Γενικός Γραμματέας της Ένωσης εξέφρασαν την ικανοποίησή τους για το υψηλό επίπεδο της παρεχόμενης εκπαίδευσης στους σπουδαστές και σπουδάστριες της ΑΕΝ Ιονίων Νήσων καθώς και για τις άρτιες κτιριακές εγκαταστάσεις, δηλώνοντας παράλληλα ότι η ΠΕΠΕΝ συνεχίζει να στηρίζει έμπρακτα τη Σχολή μας.

ΕΚ ΤΗΣ ΑΕΝ ΙΟΝΙΩΝ ΝΗΣΩΝ

Διονύσιος Βούτος
Δημοσιογράφος
40 χρόνια στην δημοσιογραφία. Δημοσιογράφος ΕΡΤ
Back To Top