Όταν ο υπουργός τό ‘ριξε στις καντάδες… [video]

Όταν ο υπουργός τό ‘ριξε στις καντάδες… [video]
Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Όταν ο υπουργός τό ‘ριξε στις καντάδες… [video], 12/09/2016, by , in ΑΡΧΙΚΗ, ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΣ & ΙΘΑΚΗΣ, ΠΑΙΔΕΙΑ , ΣΧΟΛΕΙΑ, ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΑ ΣΑΙΤ, ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ, ΥΠΟΥΡΓΕΙΑ

Μπορεί τα προβλήματα στην Παιδεία να είναι πολλά, και στην Κεφαλονιά ακόμη περισσότερο αφού τα σημάδια των σεισμών του 2014 στα σχολεία ακόμα δεν έχουν σβήσει, όμως σήμερα ήταν και μέρα χαράς για το νησί. Εγκαινιάστηκαν τα δύο νέα σχολεία στο Αργοστόλι, τα μοναδικά που ολοκληρώθηκαν τα τελευταία χρόνια στην Ελλάδα.

Έτσι, ο Ληξουριώτης υφυπουργός Εσωτερικών Γιάννης Μπαλάφας που εκπροσώπησε την κυβέρνηση λόγω της απουσίας του πρωθυπουργού που τελικά δεν ήρθε, το έριξε στις καντάδες και το τραγούδι.

Εκτός από τον κ. Μπαλάφα, συμμετείχαν σ’ αυτή την πρωτότυπη και άκρως Κεφαλονίτικη… πολιτική χορωδία η βουλευτής Κεφαλονιάς Αφροδίτη Θεοπεφτάτου και ο περιφερειάρχης Ιονίων Νήσων Θεόδωρος Γαλιατσάτος που μαζί με τους κανταδόρους του Αργοστολίου είπαν το «Λαλούν τ’ αηδόνια» αλλά και το «Σ’ ένα παπόρο μέσα».

Ειδικά το δεύτερο ελπίζουμε να μην είναι σημαδιακό…

Δείτε τα video

Σύνταξη/επιμέλεια: Κεφαλονίτικα Νέα

About Βούτος Σάκης