Χωρίς πετρέλαιο θα λειτουργεί το Κολυμβητήριο – Προχωράει η ενεργειακή αναβάθμιση

Χωρίς πετρέλαιο θα λειτουργεί το Κολυμβητήριο – Προχωράει η ενεργειακή αναβάθμιση
Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Χωρίς πετρέλαιο θα λειτουργεί το Κολυμβητήριο – Προχωράει η ενεργειακή αναβάθμιση, 24/09/2016, by , in ΑΘΛΗΤΙΚΑ, ΑΡΧΙΚΗ, ΔΗΜΟΣ ΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΣ, ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΑ ΣΑΙΤ, ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ


Ένα σύγχρονο σύστημα ενεργειακής αναβάθμισης πρόκειται να εγκατασταθεί στο Κολυμβητήριο του Αργοστολίου ύστερα από προσπάθειες της ΚΕΔΗΚΕ και του Δήμου Κεφαλονιάς.

ΑΣ ΑΚΟΥΣΟΥΜΕ ΤΗΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ  κ ΚΩΝΣΤΑΝΤΑΚΗ ΑΓΓΕΛΟΥ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟ ΣΑΚΗ ΒΟΥΤΟ  ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ ΤΟΥ ΤΟ ΒΗΜΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ

Πρόκειται για ένα σύστημα που περιλαμβάνει αντλίες θερμότητας με το οποίο δεν θα υπάρχει πια ανάγκη για τη χρήση πετρελαίου.

Αυτό αναμένεται να εξασφαλίσει το Κολυμβητήριο τη λειτουργία του ακόμη και τους χειμερινούς μήνες, χωρίς να χρειάζεται ο Δήμος να ξοδεύει μεγάλα ποσά για τη θέρμανση της πισίνας.

Θα πρέπει να σημειωθεί, ότι πριν λίγους μήνες είχαν υπάρξει παρεμβάσεις που μείωσαν το απαιτούμενο πετρέλαιο, άρα και το κόστος, όμως σε λίγο καιρό το κολυμβητήριο θα είναι ενεργειακά ανεξάρτητο.

Το έργο θα χρηματοδοτηθεί από το ΕΣΠΑ και ήδη έχει υπάρχει ανάδοχος.

Πηγή: Δημοσιογράφος Σάκης Βούτος / Εκπομπή: Το Βήμα του Πολίτη

Σύνταξη / Επιμέλεια: Κεφαλονίτικα Νέα

About Βούτος Σάκης