Τόσκας: 5 οι προσλήψεις αστυνομικών για την Κεφαλονιά

Τόσκας: 5 οι προσλήψεις αστυνομικών για την Κεφαλονιά
Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Τόσκας: 5 οι προσλήψεις αστυνομικών για την Κεφαλονιά, 28/09/2016, by , in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ, ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

– Ικανοποιητική η λειτουργία του Α.Τ. Ληξουρίου

Την κάλυψη, εκ ων έσω, των αναγκών του αστυνομικού τμήματος Παλικής προτείνει ο αναπληρωτής υπουργός Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης Νίκος Τόσκας.

Απαντώντας σε ερώτηση του βουλευτή της Χρυσής Αυγής Γιάννη Λαγού στη Βουλή, ο υπουργός αναφέρεται σε 5 νέες προσλήψεις που προχωρούν στην Κεφαλονιά (οι 4 έχουν ανακοινωθεί ήδη), αφού καλύφθηκαν οι προκηρύξεις για 3 θέσεις αστυνομικών διαφόρων βαθμών και 2 ειδικών φρουρών που προορίζονται για τη Διεύθυνση Αστυνομίας Κεφαλληνίας.

Συνεχίζοντας την απάντησή του ο υπουργός επισημαίνει ότι η λειτουργία του Τμήματος Παλικής κρίνεται ικανοποιητική, προσθέτοντας ότι «δεν υπάρχουν παράπονα ή καταγγελίες από πολίτες, συλλογικότητες ή άλλους ενδιαφερόμενους για ελλιπή αστυνόμευση ή άλλα ζητήματα αστυνομικού ενδιαφέροντος».

Τέλος προτείνει την κάλυψη των αναγκών με εσωτερικές αποσπάσεις ανάλογα με τις υπηρεσιακές ανάγκες, από τον διευθυντή της Διεύθυνσης Αστυνομίας Κεφαλληνίας.

About Βούτος Σάκης