Τέλος από την ΕΠΟ ο Μαζαράκης Βαγγελης

Τέλος από την ΕΠΟ ο Μαζαράκης Βαγγελης
Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Τέλος από την ΕΠΟ ο Μαζαράκης Βαγγελης, 30/08/2016, by , in ΑΘΛΗΤΙΚΑ, ΑΡΧΙΚΗ, ΕΛΛΑΔΑ, ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΑ ΣΑΙΤ

μαζαρακης

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στην ΕΠΟ με τον συνταγματολόγο, Νίκο Αλιβιζάτο, να απαιτεί την παραίτηση των διωκόμενων για την υπόθεση της «κάρτας υγείας». Τοπολιάτης και Μαζαράκης οι πρώτοι που παραιτήθηκαν.

Ο συνταγματολόγος ενημέρωσε τους διωκόμενους πως δεν έχει κανένα νόημα να μένουν στο αξίωμά τους, μετά τη στάση της Ομοσπονδίας να ματαιώσει τη σημερινή συνεδρίαση με της διεθνείς ομοσπονδίες και απαίτησε την παραίτηση των διωκόμενων για την υπόθεση της «κάρτας υγείας». «Παραιτηθείτε, δεν μπορείτε πλέον να μείνετε στο αξίωμα σας. Θα κηρυχθεί όλο το Δ.Σ έκπτωτο», είπε στη γνωμοδότησή του, απευθυνόμενος στους Γκιρτζίκη (πρόεδρο), Τοπολιάτη (αναπληρωτή πρόεδρο), Μαζαράκη (β αντιπρόεδρο), Καραμελίδη (μέλος και πρόεδρο της ΚΕΔ), Οικονομίδη (μέλος) και Προύντζο (μέλος). Την αρχή των παραιτήσεων έκαναν ο Τοπολιάτης και ο Μαζαράκης. Ύστερα από τις εξελίξεις ο Τζανόπουλος ορίστηκε αναπληρωτής πρόεδρος της ΕΠΟ κι ο Γαβρηιλίδης β αντιπρόεδρος. Τι σημαίνει αυτό για τον πρόεδρο της ΕΠΣΚΙ; Δεν θα μπορέσει να λάβει μέρος στις εκλογές της ΕΠΟ την 1 Οκτωβρίου με ότι αυτό συνεπάγεται, ενώ θα υποστεί μια απίστευτη ταλαιπωρία μέσα στις δικαστικές αίθουσες, όπως και οι συγκατηγορούμενοί του, προκειμένου να αποδείξει την αθωότητά του αναφορικά με το θέμα της «κάρτας υγείας», όπου σύμφωνα με το κατηγορητήριο η Ελληνική Ομοσπονδία ζημιώθηκε 29 εκ. ευρώ.

Ρεπορτάζ Ξενοφώντας Ευαγγελάτος

About Βούτος Σάκης