Παράταση για οφειλές προς το Δημόσιο σε Κεφαλονιά και Λευκάδα λόγω των σεισμών

Παράταση για οφειλές προς το Δημόσιο σε Κεφαλονιά και Λευκάδα λόγω των σεισμών
Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Παράταση για οφειλές προς το Δημόσιο σε Κεφαλονιά και Λευκάδα λόγω των σεισμών, 03/12/2015, by , in ΑΡΧΙΚΗ, ΙΟΝΙΑ ΝΗΣΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ, ΜΠΑΡΑ, ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ, ΣΕΙΣΜΟΙ ΙΟΝΙΑ ΝΗΣΙΑ, ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ, ΥΠΟΥΡΓΕΙΑ

Σε τρίμηνη παράταση στις προθεσμίες καταβολής όλων των βεβαιωμένων οφειλών, φυσικών και νομικών προσώπων, αποφάσισε ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών Τρύφωνας Αλεξιάδης, ενώ παρατείνονται επίσης μέχρι τις 29 Φεβρουαρίου 2016 όλες οι προθεσμίες υποβολής φορολογικών δηλώσεων και καταβολής.

Η σχετική διάταξη δημοσιεύτηκε στην Εφημερίδα της Κυβέρνησης και αναφέρει τα εξής:

Παρατείνονται μέχρι και την 29/2/2016 οι προθεσμίες υποβολής δηλώσεων και καταβολής παρακρατούμενων φόρων εισοδήματος, φορολογίας κληρονομιών, δωρεών, γονικών παροχών και μεταβίβασης ακινήτων, τελών χαρτοσήμου και άλλων φόρων, τελών και εισφορών υπέρ του Δημοσίου ή τρίτων, των φυσικών προσώπων και των νομικών προσώπων και οντοτήτων, που έχουν την κύρια κατοικία ή την κύρια εγκατάσταση (έδρα) στο Δήμο Λευκάδας και την Π.Ε. Κεφαλληνίας – Ιθάκης και λήγουν ή έληξαν από τις 17/11/2015 και μέχρι την 29/2/2016.
29031

Παρατείνονται επίσης μέχρι και την 29/2/2016 οι προθεσμίες καταβολής των βεβαιωμένων οφειλών των ανωτέρω προσώπων και οντοτήτων, που λήγουν ή έληξαν από τις 17/11/2015 και μέχρι τις 29/2/2016.

Έως την ίδια ημερομηνία και για τις ίδιες οφειλές και πρόσωπα, παρατείνονται και οι προθεσμίες καταβολής των δόσεων ρυθμίσεων / διευκολύνσεων τμηματικής καταβολής βεβαιωμένων οφειλών. 3. Αναστέλλεται μέχρι και την 29/2/2016 η πληρωμή των βεβαιωμένων και ληξιπροθέσμων, μέχρι την ημερομηνία έκδοσης της παρούσης, οφειλών των ανωτέρω προσώπων και οντοτήτων. Η απόφαση αυτή να δημοσιευθεί στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως. Αθήνα, 30 Νοεμβρίου 2015

Σύνταξη/επιμέλεια: Κεφαλονίτικα Νέα

About Βούτος Σάκης