Οι πρώτες Χριστουγεννιάτικες Ευχές στο Δήμο Κεφαλονιάς από το Ειδικό Σχολείο Φαρακλάτων

Οι πρώτες Χριστουγεννιάτικες Ευχές στο Δήμο Κεφαλονιάς από το Ειδικό Σχολείο Φαρακλάτων
Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Οι πρώτες Χριστουγεννιάτικες Ευχές στο Δήμο Κεφαλονιάς από το Ειδικό Σχολείο Φαρακλάτων, 23/12/2015, by , in Α Μ Ε Α, ΑΡΧΙΚΗ, ΔΗΜΟΣ ΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΣ, ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

kek1 kek2

Μία ευχάριστα εορταστική έκπληξη περίμενε τους εργαζόμενους στο Δημαρχιακό Μέγαρο Κεφαλονιάς, σήμερα, Τρίτη 22 Δεκεμβρίου 2015.
Μαθητές του Ειδικού Σχολείου Φαρακλάτων, συνοδευόμενοι από τους Εκπαιδευτές τους, ήλθαν στο Δημαρχείο, να ψάλλουν τα Χριστουγεννιάτικα κάλαντα στον Δήμαρχο Κεφαλονιάς κ.Αλέξανδρο Παρίση.
Τους νεαρούς Μαθητές, υποδέχθηκε στην Κεντρική Αίθουσα του Μεγάρου, εκπροσωπώντας τον κ.Δήμαρχο, ο Α/Δήμαρχος Υγείας – Πρόνοιας, κ.Ευάγγελος Κεκάτος, ο οποίος και ευχαρίστησε τους Μαθητές και τους Εκπαιδευτικούς για την ευγενική πρωτοβουλία.
Τέλος, ο κ.Κεκάτος προσφέροντας μικρά συμβολικά δώρα ευχήθηκε Καλές Γιορτές, Υγεία και Πρόοδο και επεσήμανε τον συμβολισμό της επίσκεψης, υπογραμμίζοντας την σπουδαιότητα του εκπαιδευτικού έργου που επιτελείται στο Ειδικό Σχολείο Φαρακλάτων, που μαζί με το Ειδικό Σχολείο Περατάτων αποτελούν το εκπαιδευτικό καύχημα του Δήμου Κεφαλονιάς.

About Βούτος Σάκης