Νέος πρόεδρος της ΕΠΣΚΙ ο Θέμης Βαλσαμής

Νέος πρόεδρος της ΕΠΣΚΙ ο Θέμης Βαλσαμής
Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Νέος πρόεδρος της ΕΠΣΚΙ ο Θέμης Βαλσαμής, 13/09/2016, by , in ΑΘΛΗΤΙΚΑ, ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΑ ΣΑΙΤ, ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

%ce%b8%ce%b5%ce%bc%ce%b7%cf%82-300x336

Οι αναταράξεις που υφίσταται το ελληνικό ποδόσφαιρο δεν άφησαν εκτός και το τοπικό, αφού πριν από λίγο είχαμε αλλαγή σκυτάλης στην προεδρεία της ΕΠΣΚΙ. Ο Βαγγέλης Μαζαράκης είναι πλέον παρελθόν και τη θέση του πήρε ο Θέμης Βαλσαμής.
Ο τέως αντιπρόεδρος της ΕΠΟ εξαναγκάστηκε σε παραίτηση μετά το περίφημο Βούλευμα του Συμβουλίου Εφετών, που ανάγκαζε τον κ. Μαζαράκη, αλλά και τους υπόλοιπους εμπλεκόμενους να παραιτηθούν των αξιωμάτων τους, αφού η υπόθεση της «κάρτας υγείας» εμπεριείχε κατηγορίες κακουργηματικού χαρακτήρα. Το Δ.Σ. της ΕΠΣΚΙ συνεδρίασε και εξέλεξε νέο πρόεδρο τον Θέμη Βαλσαμή και αντιπρόεδρο τον Λεωνίδα Γελάρδο. Τη θέση του κ. Μαζαράκη στο Δ.Σ. κατέλαβε ο πρώτος αναπληρωματικός των τελευταίων εκλογών, ο Παναγής Βαρδαραμάτος. Να θυμίσουμε ότι η ΕΠΣΚΙ έχει δικαίωμα τριών ψήφων στις εκλογές της ΕΠΟ. Τουλάχιστον πριν από την παραίτηση Μαζαράκη η Ένωση ήταν στο πλευρό του ψηφοδελτίου του Δημήτρη Ελευθεριάδη.

Ρεπορτάζ Ξενοφώντας Ευαγγελάτος

About Βούτος Σάκης