ΘΕΜΑ: Ο Δήμαρχος τίμησε τον ηρωικό καπετάνιο Σπύρο Πεφάνη

ΘΕΜΑ: Ο Δήμαρχος τίμησε τον ηρωικό καπετάνιο Σπύρο Πεφάνη
Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο ΘΕΜΑ: Ο Δήμαρχος τίμησε τον ηρωικό καπετάνιο Σπύρο Πεφάνη, 29/08/2016, by , in ΑΡΧΙΚΗ, ΔΗΜΟΣ ΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΣ, ΕΛΛΑΔΑ, ΜΠΑΡΑ, ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

spuros-pefanis-5 spuros-pefanis-4 spuros-pefanis-3 spuros-pefanis-2 spuros-pefanis

Το καθήκον του απέναντι σε έναν ηρωικό καπετάνιο, σε έναν Άνθρωπο πάω από όλα, έκανε ο Δήμαρχος Κεφαλλονιάς, κ. Αλέξανδρος Παρίσης, σήμερα νωρίς το μεσημέρι, στο Δημαρχιακό Μέγαρο, υποδεχόμενος και τιμώντας με την πλακέτα του Δήμου Κεφαλλονιάς τον Κεφαλλονίτη πλοίαρχο κ. Σπύρο Πεφάνη που έσωσε πριν λίγο καιρό στο Αιγαίο 35 πρόσφυγες, ανάμεσα στους οποίους και 14 παιδιά.

Ο κ. Πεφάνης βρέθηκε στο Δημαρχιακό Μέγαρο με την σύζυγο, τα δύο του παιδιά και άλλα συγγενικά πρόσωπα, ενώ αναφερόμενος στις στιγμές εκείνου του πρωινού, εστίασε στον πόνο και τη θλίψη που αντίκρισε ο ίδιος βλέποντας τους πρόσφυγες να προσπαθούν να κρατηθούν στη ζωή.

Ο παρόν στη συνάντηση έδωσαν ακόμη ο Αντιδήμαρχος κ. Ευάγγελος Κεκάτος και ο Αντιπρόεδρος του Λιμενικού Ταμείου κ. Χρήστος Λευκαδίτης. Όλοι τους έσφιξαν το χέρι του Κεφαλλονίτη καπετάνιου και τον συνεχάρησαν για την ανθρωπιά και τη δύναμη ψυχής που επέδειξε εκείνη τη δύσκολη ώρα.

About Βούτος Σάκης