Θέμα : Συμμετοχή Δήμου Κεφαλονιάς στις εορταστικές Εκδηλώσεις της Πρεσβείας της Ταϋλάνδης

Θέμα : Συμμετοχή Δήμου Κεφαλονιάς στις εορταστικές Εκδηλώσεις της Πρεσβείας της Ταϋλάνδης
Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Θέμα : Συμμετοχή Δήμου Κεφαλονιάς στις εορταστικές Εκδηλώσεις της Πρεσβείας της Ταϋλάνδης, 02/12/2015, by , in ΑΡΧΙΚΗ, ΔΗΜΟΣ ΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΣ, ΕΛΛΑΔΑ, ΙΟΝΙΑ ΝΗΣΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ, ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

kek3  kek2kek1

 

Με Πρόσκληση του εξοχώτατου Πρεσβευτού της Ταϋλάνδης στην Αθήνα κ. Goompol Manaschuang προς το Δήμαρχο Κεφαλονιάς κ.Αλέξανδρο Παρίση και τον Α/Δήμαρχο κ.Ευάγγελο Κεκάτο για τη συμμετοχή της Κεφαλονιάς στους εορτασμούς της Εθνικής Ημέρας της Ταϋλάνδης και την 88η επέτειο Γενεθλίων του Βασιλέως της Χώρας τους, Μεγαλειότατου Bhumibol Adulyadej, ο Δήμος συμμετέχει επισήμως και με τιμή.
Η Δεξίωση της Πρεσβείας θα γίνει την Παρασκευή 4 Δεκεμβρίου 2015 στο Ξενοδοχείο “Grande Bretagne” και τον κ.Παρίση θα εκπροσωπήσει ο κ.Κεκάτος.
Υπενθυμίζουμε τους ισχυρούς ιστορικούς δεσμούς της Κεφαλονιάς με την Ταϋλάνδη από τον 17ο αιώνα, μέσω του Αντιβασιλέως του Σιάμ (πρώην ονομασία της Ταϋλάνδης) Κεφαλονίτη, Κωνσταντίνου Γεράκη, η οικία του οποίου στην περιοχή του Λόμπουρι είναι Μουσείο και απόγονοί του είναι η Οικογένεια του Αείμνηστου Νομικού και Βουλευτού Παναγή Γεράκη.
Τη Δεξίωση θα τιμήσει με την παρουσία της η κ.Μέμη Γεράκη.
Ο Δήμος Κεφαλονιάς έχει σε εξέλιξη την διαδικασία «Αδελφοποίησης», που επιμελείται ο κ.Κεκάτος, με το Δήμο του Λόμπουρι, ενώ τόσο ο κ.Πρέσβης της Ταϋλάνδης, όσο και ανώτεροι Διπλωματικοί Ακόλουθοι έχουν επισκεφθεί το Νησί και ο κ.Παρίσης έχει αποδεχθεί Πρόσκληση, όπως μεταβεί επισήμως στην Ταϋλάνδη.

About Βούτος Σάκης