Δρακουλόγκωνας: Προχωράει με γοργούς ρυθμούς ο Χάρακας…

Δρακουλόγκωνας: Προχωράει με γοργούς ρυθμούς ο Χάρακας…
Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Δρακουλόγκωνας: Προχωράει με γοργούς ρυθμούς ο Χάρακας…, 13/09/2016, by , in ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΣ, ΑΡΧΙΚΗ, ΜΠΑΡΑ, ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΑ ΣΑΙΤ, ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

… 20 μήνες έκαναν να εγκρίνουν μελέτες για την Παλική

Με γοργούς ρυθμούς προχωράνε οι εργασίες στον Χάρακα τις τελευταίες δύο εβδομάδες.

Αυτό δήλωσε ο αντιπεριφερειάρχης Κεφαλονιάς Παναγής Δρακουλόγκωνας στην εκπομπή του Σάκη Βούτου, στον Ionian Galaxy.

Ο κ. Δρακουλόγκωνας σχολίασε και πάλι ότι κάποιοι προσπάθησαν να βάλουν προσχώματα με αποτέλεσμα την καθυστέρηση των εργασιών για 5 μήνες, όμως πρόσθεσε ότι το έργο προχωράει και σύντομα θα ολοκληρωθεί.

Η πρόσκληση για τον πρωθυπουργό παραμένει

Ο αντιπεριφερειάρχης πρόσθεσε ότι το έλασσον ήταν η παρουσία του πρωθυπουργού στα εγκαίνια των σχολικών κτηρίων του Φαραώ και ότι το μείζον ήταν η επιτάχυνση των έργων της αποκατάστασης από τους σεισμούς του 2014. Πρόσθεσε επίσης ότι ο πρωθυπουργός, μόλις το επιτρέψει το πρόγραμμά του, θα έρθει στην Κεφαλονιά.

20 μήνες για την έγκριση μίας μελέτης!

Κάτι παραπάνω από 20 μήνες χρειάστηκε η ελληνική γραφειοκρατία για να εγκρίνει τις μελέτες για την αποκατάσταση του οδικού δικτύου της Παλικής αφού, όπως είπε ο κ. Δρακουλόγκωνας, η Περιφέρεια τις είχε αποστείλει τον Ιανουάριο του 2015 και τον Φεβρουάριο του 2016. Η απάντηση ήρθε μόλις την προηγούμενη Τρίτη…

Ακούστε τι είπε για τα σχολεία του Φαραώ, τον Χάρακα, τον Πισαετό αλλά και το… τέρας της ελληνικής γραφειοκρατίας στην εκπομπή Το Βήμα του Πολιτη.

Σύνταξη/επιμέλεια: Κεφαλονίτικα Νέα

About Βούτος Σάκης