Γαλιατσάτος: Μεγάλοι ψεύτες…….

Γαλιατσάτος: Μεγάλοι ψεύτες…….
Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Γαλιατσάτος: Μεγάλοι ψεύτες……., 10/10/2016, by , in ΑΝΔΡΑΣ, ΑΡΧΙΚΗ, ΕΚΠΟΜΠΕΣ ΤΟ ΒΗΜΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ IONIAN GALAXY, ΙΟΝΙΑ ΝΗΣΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ, ΜΠΑΡΑ, ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

όσοι ισχυρίζονται ότι δεν υπάρχει θέμα με τις απαλλοτριώσεις

Ο κ. Γαλιατσάτος αποκάλυψε ότι έγινε συζήτηση ακριβώς γι’ αυτό το θέμα, στην οποία η Περιφέρεια ζήτησε να να μην δοθεί έγκριση για τις μελέτες εάν δεν αφαιρεθούν οι αναφορές στις απαλλοτριώσεις.

«Το πρώτο βήμα έγινε», είπε ο κ. Γαλιατσάτος, «αλλά θα γίνουν κι άλλες συναντήσεις προκειμένου αυτό το θέμα να διευθετηθεί εξ ολόκληρο.»

«Οι μεγαλύτεροι ψεύτες…»

Στη συνέχεια ο κ. Γαλιατσάτος απάντησε και σε όσους ισχυρίζονται ότι δεν υπάρχει πρόβλημα με την Κεφαλονιά (με την Κέρκυρα είναι αδιαμφισβήτικο ότι υπάρχει) λέγοντας χαρακτηριστικά:

«Αυτοί που ισχυρίζονται ότι δεν υπάρχει πρόβλημα στην Κεφαλονιά είναι οι μεγαλύτεροι ψεύτες (…) είναι αυτοί που θέλουν συσκοτίσουν την πραγματικότητα, να αποκοιμίσουν τους ενδιαφερόμενους, και ν’ αφήσουν τα συμφέροντα που έρχονται και που ακούν στο όνομα «Fraport» κ.α. να κάνουν τη δουλειά τους με την ησυχία τους. Αυτοί που λένε ότι δεν υπάρχει πρόβλημα εξυπηρετούν τέτοια συμφέροντα», είπε ο κ. Γαλιατσάτος.

Άστραψε και βρόντηξε ο περιφερειάρχης στην εκπομπή του Δημοσιογραφου Σάκη Βούτου, στον Ionian Galaxy σχετικά με τις διαβεβαιώσεις που έχει δώσει, τόσο το ΤΑΙΠΕΔ, όσο και η ΥΠΑ για το θέμα των απαλλοτριώσεων στο αεροδρόμιο της Κεφαλονιάς.

About Βούτος Σάκης