«Βόμβα» Κουρουμπλή για τον Καλογρίτσα

«Βόμβα» Κουρουμπλή για τον Καλογρίτσα
Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο «Βόμβα» Κουρουμπλή για τον Καλογρίτσα, 21/09/2016, by , in ΑΡΧΙΚΗ, ΕΛΛΑΔΑ, ΜΠΑΡΑ, ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΟΜΜΑΤΑ, ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΑ ΣΑΙΤ, ΥΠΟΥΡΓΕΙΑ

 

Τον ασκό τους Αιόλου για την κυβέρνηση φαίνεται να ανοίγει η υπόθεση Καλογρίτσα με πρώτη βόμβα να έρχεται από τον ΥΠΕΣ,Παναγιώτη Κουρουμπλή, ο οποίος δήλωσε την Τρίτη ότι αν αποδειχθούν τα εις βάρος του στοιχεία, όσοι τον ανακήρυξαν καναλάρχη«έχουν ευθύνες. Και ποινικές και πολιτικές».

«Αυτός και αυτοί που τον ανακήρυξαν υπερθεματιστή έχουν ευθύνη;» ρωτήθηκε ο υπουργός Εσωτερικών στη συνέντευξή του στο Bήμα FM, με τον ίδιο να απαντά:«Βεβαίως, αν αποδειχθούν στοιχεία, βεβαίως, έχουν ευθύνη. Και ποινικές και πολιτικές».

Παράλληλα, δήλωσε ότι «ο κύριος αυτός, αν αποδειχθεί ότι τα πράγματα είναι έτσι, θα πληρώσει τρία εκατομμύρια, που έχουν δοθεί ήδη και την πρώτη δόση και θα φύγει από το παιχνίδι, τέτοιες διασφαλίσεις έκανε αυτή η κυβέρνηση».

Όσον αφορά στη δανειοδότηση Καλογρίτσα με αφορμή τις αποκαλύψεις για το πόρισμα της Τράπεζας της Ελλάδος και του SSM για την Τράπεζα Αττικής, ζήτησε «να μας καταθέσει ο κ. Στουρνάρας, όλα τα στοιχεία. Τι έχει γίνει με την τράπεζα Αττικής, όλα αυτά τα χρόνια. Το απαιτούμε, ναι, το απαιτώ εγώ και με δημόσια τοποθέτηση».

Σχετικά Άρθρα

About Βούτος Σάκης