Αποκαλύψεις στο Δημ. Συμβούλιο: Ο Σαμούρης παρακαλούσε τον Παρίση η ο Παρίσης του Σαμούρη;

Αποκαλύψεις στο Δημ. Συμβούλιο: Ο Σαμούρης παρακαλούσε τον Παρίση η ο Παρίσης του Σαμούρη;
Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Αποκαλύψεις στο Δημ. Συμβούλιο: Ο Σαμούρης παρακαλούσε τον Παρίση η ο Παρίσης του Σαμούρη;, 03/12/2015, by , in ΑΡΧΙΚΗ, ΔΗΜΟΣ ΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΣ, ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΑ ΣΑΙΤ, ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

DSC_6413-001

Αποκαλύψεις είχαμε στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, όταν άναψε ο καυγάς ανάμεσα στον Γιώργο Τζωρτζάτο και τον Σπύρο Σαμούρη.
Η αρχή έγινε όταν ο κ. Σαμούρης κατηγόρησε τον Γιώργο Τζωρτζάτο ότι πριν τις εκλογές κατηγορούσε την παράταξη τη ισχυρής Κεφαλονιάς στην οποία τελικά εντάχθηκε.
Το λόγο πήρε τότε «επί προσωπικού» ο πρόεδρος του Λιμενικού Ταμείο, και με τη σειρά του κατηγόρησε τον Σπύρο Σαμούρη ότι, πριν τις εκλογές, παρακαλούσε στο δημαρχιακό μέγαρο τον Αλέξανδρο Παρίση να τον βάλει στον συνδυασμό!
Ακολούθησε νέα αντεπίθεση του δημοτικού συμβούλου της Ενωμένης Τετράπολης ο οποίος απάντησε ότι, όχι μόνο δεν παρακαλούσε εκείνος τον δήμαρχο, αλλά ο δήμαρχος επί τρία χρόνια παρακαλούσε τον κ. Σαμούρη, δίνοντάς του μάλιστα, εν λευκώ, τη δυνατότητα να διαμορφώσει εκείνος τον συνδυασμό!
«Αν ήθελα να είμαι στην Ισχυρή Κεφαλονιά, τώρα θα ήμουν δήμαρχος», κατέληξε ο κ. Σαμούρης…

Δείτε το video

About Βούτος Σάκης