Αγαπητές μαθήτριες και μαθητές,

Αγαπητές μαθήτριες και μαθητές,
Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Αγαπητές μαθήτριες και μαθητές,, 24/08/2016, by , in ΑΡΧΙΚΗ, ΔΗΜΟΣ ΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΣ, ΠΑΙΔΕΙΑ , ΣΧΟΛΕΙΑ, ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

c3997142576e6f4d163ead570965368d_XL

Με αφορμή την ανακοίνωση των βάσεων εισαγωγής στα ΑΕΙ και ΤΕΙ της χώρας μας, θα ήθελα να σας συγχαρώ για την εισαγωγή σας στα Ανώτερα και Ανώτατα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα και να σας ευχηθώ καλή πρόοδο.

Ένας κύκλος της ζωής σας γεμάτος σκληρή προετοιμασία, επίπονες προσπάθειες και θυσίες ολοκληρώθηκε. Στη θέση του ξεκινάει ένας νέος γεμάτος προκλήσεις, αγωνίες και ευκαιρίες. Αξιοποιήστε κάθε ευκαιρία που θα σας δοθεί, εφοδιαστείτε με γνώσεις και διαμορφώστε το μέλλον σας,  διορθώνοντας τα λάθη μας.

Θερμά συγχαρητήρια αξίζουν στις οικογένειες σας και στους καθηγητές σας που σας στήριξαν αυτά τα χρόνια, φροντίζοντας να σας εξασφαλίσουν όλα τα απαραίτητα εφόδια για να πετύχετε τους στόχους σας.

Σε όσους μαθητές δεν πέτυχαν το επιθυμητό για αυτούς αποτέλεσμα, θα ήθελα να τους ενθαρρύνω να συνεχίσουν την προσπάθεια. Υπάρχουν και άλλες ευκαιρίες για προσωπική πρόοδο. Μην απογοητεύεστε και συνεχίστε να αναζητάτε αυτό που επιθυμείτε.

Καλή Συνέχεια

Θεόφιλος Μιχαλάτος

About Βούτος Σάκης