«Έχω κάνει σε τόσα δημοτικά συμβούλια, αυτό το πράμα δεν τό ‘χω ξαναδεί»

«Έχω κάνει σε τόσα δημοτικά συμβούλια, αυτό το πράμα δεν τό ‘χω ξαναδεί»
Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο «Έχω κάνει σε τόσα δημοτικά συμβούλια, αυτό το πράμα δεν τό ‘χω ξαναδεί», 24/11/2015, by , in ΑΡΧΙΚΗ, ΔΗΜΟΣ ΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΣ, ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Έξαλλος έγινε στο χθεσινό Δημοτικό Συμβούλιο ο Άγγελος Μαρκέτος της Ισχυρής Κεφαλονιάς, τόσο με την κατάχρηση του χρόνου που θεωρούσε ότι έκανε η Λαϊκή Συσπείρωση, όσο και με την ανοχή που έδειχνε το προεδρείο.
«Έχω κάνει σε τόσα δημοτικά συμβούλια, αυτό το πράμα δεν τό ‘χω ξαναδεί», φώναζε στο τέλος αφού πρώτα αναρωτιόταν φωναχτά… «εμείς μαλ… είμαστε;», ζητώντας από τον Μάκη Παπαναστασάτο να κλείνει τα μικρόφωνα όταν τελειώνει ο χρόνος των ομιλητών.
Η Λαϊκή Συσπείρωση ακόμη και αν δεν παραβαίνει τα όρια που βάζει ο κανονισμός (μερικές φορές τα παραβαίνει, αλλά δεν είναι η μόνη), εξαντλεί κάθε δυνατότητα που τις δίνει (πρωτολογίες, δευτερολογίες, δικαιολόγηση ψήφου κ.λπ.) εξαντλώντας ταυτόχρονα και… τα νεύρα των δημοτικών συμβούλων, ειδικά της συμπολίτευσης. Δεν είναι λίγες οι φορές που δεν απαντούν, ακόμη και αν έχουν προκληθεί, προκειμένου να προχωράει πιο γρήγορα η διαδικασία και να ολοκληρώνονται τα δεκάδες θέματα που περιλαμβάνει κάθε συνεδρίαση.
Ο κόμπος όμως φαίνεται πως έφτασε στο χτένι για τον Άγγελο Μαρκέτο, ο οποίος και… το γύρισε από τα ελληνικά στα… γαλλικά.

Σύνταξη/επιμέλεια: Κεφαλονίτικα Νέα

About Βούτος Σάκης